Kampanya Kapatıldı

Fizyoterapistlere adil atama sayısı verilsin, hastalarımız beklemesin.

Bu kampanya 19.096 destekçiye ulaştı

Merhabalar,

Bizler zorlu bir eğitimden geçerek bu ülkeye, hastalarımıza hizmet etmek için bekleyen fizyoterapistleriz. Bizler fizik tedavi bekleyen hastalarımıza ulaşmak için atama beklemekteyiz. Hastalarımız ise devlet hastanelerinde yeterli sayıda fizyoretapist bulunmadığı için altı ay sonraya ancak sıra alabilmekteler. Bu süre zarfında ise zaten hastalık kronik hale gelmekte tedavisi daha zorlaşmaktadır.

Ülkemizde yeterli fizyoterapist sayısı olmaması nedeniyle son yıllarda üniversitelerde Fizyoterapi bölümü oldukça fazla sayıda açılmış mezun sayısı ise yeterli istihdam sağlanamaması nedeniyle işsizliğe doğru sürüklenmiştir.

2017 yılı içerisinde koruyucu sağlık hizmetlerinde çok önemli rol oynayan fizyoterapistlere 1000 kadro sözü verilmiş ve maliyeden onaylanmış ancak hiç alım yapılmamıştır.

Görülen o ki biz fizyoterapistler hem zorlu üniversite eğitimimiz hem KPSS'den aldığımız yüksek puanlarla adaletli bir atama sayısı bekliyor bir an önce hastalarımıza ulaşmak istiyoruz.. 27 bin sağlık personeli alımında hak ettiğimiz adaletli alıma ulaşabilmemiz için lütfen sen de imzala..

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fizyoterapistlere adil atama sayısı verilsin, hastalarımız beklemesin.». N ve imza atan diğer 19.095 kişiye katıl.