FİNİKE KENT MEYDANI PROJESİ HAYATA GEÇSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Finike sivil toplum kuruluşu tarafına ersin dalgıç bu kampanyayı başlattı

FİNİKE KENT MEYDANI PROJESİ HAYATA GEÇSİN

Batı Antalya’nın şirin ilçesi Finike, binlerce yıllık tarih mirasının yanı sıra kilometrelerce uzanan kıyı şeridine sahip olmasına rağmen turizmden hak ettiği payı bir türlü alamamıştır. Finike ile aynı özellikleri taşıyan ilçeler her alanda büyük gelişim gösterirken, İlçemiz sorunların ve ihtiyaçların göz ardı edilmesi nedeniyle her geçen yıl kan kaybetmiştir.

Finike Belediyesi; ilçemizin gelişimine katkı sağlayacak, çehresini değiştirecek, cazibe merkezi oluşturacak, yerli ve yabancı turistlere alternatifler sunacak, yatırımcıların dikkatini ilçeye çekecek ve ilçenin vizyonunu pekiştirecek Kent Meydanı Projesi ile Finike’nin kabuğunu kırmak için harekete geçmiştir.

Ancak Finike Belediyesi’nin hazırladığı proje, gerçek ile bağdaşmayan yaklaşımlar ile engellenmek istenmiş ve bunda başarılı da olunmuştur. Yıllarca gerekli adımların atılmaması nedeniyle kan kaybeden ve her anlamda büyük kayıplar yaşayan Finike’nin daha fazla kan kaybetmemesi için atılacak adımların, gerçekleştirilecek yatırımların önünün açılması, toplumumuzun her kesimi tarafından desteklenmesi gerekmektedir.

Bu nedenle halen askıda olan Finike Kent Meydanı Projesi’ni çıkmaza sokan Antalya Müftülüğü talebinin dikkate alınmaması, Müftülüğün talebinin kent meydanı alanı dışında ihtiyaç duyulan bir noktada gerçekleşmesini, Kent Meydanı Projesinin, Finike Belediyesi’nin hazırladığı plan ve projeler çerçevesinde gerçekleşmesini talep ediyorum.

Ve siyaset gözetmeksizin tüm Finike halkını, ilçemizin gelişimi için bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.