MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ 2015 MEZUN ÜSTÜ ŞARTI KALDIRILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Sayın Yetkililerimiz;
Türk Silahlı Kuvvetlerine  hizmet vermek isteyen binlerce gencimiz ilk adım olarak bu gün YGS sınavına girmiş bulunuyor.Fakat 2015 Mezun Üstü alınması sebebi ile 2014 , 2013 mezunu bir çok gencimizin bu şanlı göreve girmesine engel oluyor . Ben kendi şahsım adına Bu sene bu göreve gelebilmek için gece gündüz ders çalıştım ve emeğimin karşılığını aldım Fakat Mezun Şartı olayı Beni hayal kırıklığına uğrattı çok üzüldüm çok üzüldük kendim ve birçok arkadaşımızın  Sizlerden ricası mezun şartının kaldırılması sonuçta bu bir iş değil bir görev, Görevi en iyi yapmak için Görevini Sevmek Lazım Vatan Görevini yapmamız için Mezun şartının kadırılmasını arz ediyoruz.Bu şanlı görev 2014 2015 2016 mezunyla alakalı bir iş değil bu görevi yapmak isteyen kişinin sağlığı fiziği ve psikolojisi el verişli ise yapmalı mezuniyet tarihi her şey demek değil bizim gibi gençlerin önündeki engeli kaldırılmasını talep ediyoruz saygılarımızla sunar gereğinin yapılmasını arz ediyoruz.

Bugün Fatih imzanı bekliyor!

Fatih Altınok bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «fikri.isik@msb.gov.tr: MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ 2015 MEZUN ÜSTÜ ŞARTI KALDIRILSIN». Fatih ve imza atan diğer 174 kişiye katıl.