Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 90 destekçi ile değişim yarattı!

Uzun süredir takımımız sol açık bölgesinde yetersiz durumda. Taraftarımızın en çok istedigi futbolcu Quaresma da bu bölgede oynayabiliyor. Transferin gerçekleşeceği takdirde takımıza çok katkı sağlayacaktır. Türkiye'den teklif götüren takımlara cevabı her zaman, "Türkiye'de Beşiktaş dışında başka bir takımda oynamam" demesiyle zaten teklif götürdüğümüz takdirde gelmeye gönüllü olduğunu her fırsatta dolaylı yoldan dile getiren Quaresma'yı takimda gormek istiyorsan sen de kampanyamızı destekle.

Bugün Burak imzanı bekliyor!

Burak Öncül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi, Erdal Torunoğulları, Şenol Güneş: 2 yıl formamızı terleten, bu süre zarfında taraftarımızın en sevdiği futbolcularından Ricardo Quaresma'yı tekrar takımda görmek en büyük arzumuz. Başta başkanımız Fikret Orman olmak üzere, Erdal Torunoğulları'nın da çağrımıza kulak vermesini arz ederim.». Burak ve imza atan diğer 89 kişiye katıl.