0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kelebekler Vadisi Doğası Müthiş Olan ve Herkesin yukardan da olsa Görmek istediği bir yer.Fakat bölgede bulunan kayalık alan çok tehlikeli ve insanlar aşağıyı görüp fotograf çeksinler diye tehlikeli hareketlerde bulunuyorlar.Bir tanesi geçtiğimiz sene bir tanesi de dün olan iki düşme vakası yaşandı.Bu kişiler düştükleri yerin yüksekliğinde ötürü kurtarılamadı ve vefat ettiler.Bu gibi olayların devsm etmemesi için kayalık alana bir güvenlik teli çekilmesi şart.Bu yapılırken günde gelen yüzlerce insanı cezalandırırcasına görüntüyü kapatmak yerine Kayaların üstüne bir çok yerde yapılan Güvenli bir platform yapılsa ve insanlar artık güvenli şekilde baksalar daha iyi olur diye düşünerek bu talebimizi yetkililere duyurmak istiyoruz.

Bugün Fethiye belediyesi imzanı bekliyor!

Fethiye belediyesi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fethiye Belediyesi : Kelebekler Vadisinin Üstündeki Kayalık Bölgeyi Güvenliğe Alıp Seyir Terası Yapılsın». Fethiye belediyesi ve imza atan diğer 75 kişiye katıl.