AÇIKÖĞRETİM SINAVLARINDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMESİNİ İSTEMİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Geçen sene yapılan yeni yönetmelik değişikliği ile Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürmeye başlamıştır.Geçen seneden bu seneye yapılan değişimler arasında öğrencileri sarsan en büyük değişim bu olmuştur. Aynı zamanda yönetmeliğin değişmesi çok ani olmuş ve kayıt yapan öğrencilerin birçoğu bu uygulamayı sonradan duymuştur.Öğrencilerin önüne koyulan bu uygulama sebebi ile birçok öğrenci mağdur durumdadır. Hem gösterilen çabaların değersizleşmesi hem de sınavlardan alınacak puanların haksız bir şekilde sonuçlanması anlamına gelen bu düzenlemeye bu kurumlarda kayıtlı olan öğrenciler olarak karşıyız. Ve mağduriyetimizin düzeltilmesini talep ediyoruz. Bu yapılan sınavlara hazırlanırken bir hoca desteği görmediğimizi hemde bir çok kişinin çalışıyor olması bu nedenle ders çalışmada da zorluk çektiğimizi hatırlatmak istiyoruz. Aynı zamanda üniversite sınavı ciddiyetinde olan bir sonuç hesaplama metodunu bu eksiklikler varken kabul etmek istemiyoruz. Sesimizi duymanızı ve eğitim almak için fedakarlık gösteren binlerce öğrencinizi mağdur etmeden sınavları eskisi gibi yanlışların doğruyu götürmediği uygulama haline döndürmenizi istiyoruz

Bugün Feride imzanı bekliyor!

Feride Fidan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Feridefidan2017@gmail.com: AÇIKÖĞRETİM SINAVLARINDA 4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMESİNİ İSTEMİYORUZ». Feride ve imza atan diğer 625 kişiye katıl.