Yılmaz Vural Fener'e!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Büyük Fenerbahçe Taraftarı!

Hepimizin bildiği üzere kulübümüzün futbol şubesi yaklaşık 3 sezondur bizleri tatmin etmeyen bir futbol ortaya koymaktadır. Üst üste almış olduğumuz utanç verici skorlar, tatmin etmeyen oyun ve ne yapmaya çalıştığı belli olmayan bir teknik direktör yüzünden kendimizi adadığımız takımın maçlarına gidemez olduk.

Yönetimimiz bu zamana kadar genel olarak iyi/kötü geçen sezon ortasında teknik direktör değişikliğine gitmemiştir. Bizler yani Türkiye'nin en büyük kulübünün en büyük taraftarı olan Fenerbahçeliler artık kendi takımının taraftarını küçümseyen, ardı arkası gelmeyen mağlubiyetlere normal gözüyle bakan bir teknik direktörü takımımızın başında görmek istemiyoruz.

Ligde durumumuz açık bir şekilde göz önündedir. Ligin bitimine az bir zaman kalmış iken bir teknik direktör değişikliğine gidilecekse en mantıklısı ligi bilen, kendinden emin, taraftarı tribüne çekebilecek bir Türk teknik direktör olmasını isteriz. Şimdi taraftarlar arasında anket yapılsa ve "Şu durumda iken sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ı takımın başında görmek ister misiniz?" sorusu sorulsa çoğunluk tabi ki 'evet' diyecektir.

Yılmaz Vural ligimizi ve takımımızı tanıyan, kendinden emin bir teknik direktördür. Yıllardır her konuşmasında Fenerbahçe Kulübü'nün şans vermesi halinde her koşulda takımı çalıştırabileceğini dile getiren bir şahsiyettir. Emin olun şimdi bulunduğumuz durumdan daha kötü bir duruma gidemeyiz.

Sizlerde gelip bir imza ile sesimizi duyurmamıza yardımcı olun. Saygı ve sevgi ile...

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «fenerbahceorg@fenerbahce.org : Yılmaz Vural Fener'e!». Gökhan ve imza atan diğer 34 kişiye katıl.