Yılmaz Vural'ı Fenerbahçe'de Görmek İstiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Canımızdan çok sevdiğimiz takımımız ruhunu özgüvenini kaybetti. Sorun biraz yönetimde , biraz teknik direktörde birazda futbolcularda..

Tek bir kişiye suçu yüklemek yanlış olur fakat; şuan da yapılabilecek en mantıklı adım teknik direktörü değiştirmekten geçmektedir.

Vardar faciasından sonra gördüğümüz üzere oyuncu değişiklikleri ve saha içi oyundaki takımdaşlık olgusu, istekli saldırgan yapı gücünü kaybetmiş durumdadır.

Yakın geçmişimize bakarsak; Fenerbahçe en son ne zaman özgüvenli, kendi kimliğinde oynadı? Ersun yanal döneminde.

Tamamen başkanımızın aldığı kararlarla yollanan Ersun Yanal'dan sonra ki vaziyette ise gelen hocalara bakarsak; İsmail kartal, V.Periera, D.Advocaat, Aykut Kocaman. Geriye baktığımızda sözünü tam anlamıyla geçirebilecek bir hoca gelmedi , E.Yanal ise özel sebeplerden ötürü gönderildi.. Hemen hemen her sene bir hoca değişmiş. kadroda da bir hayli değişiklikler gerçekleşti.

Takımımızı ateşleyecek ve eski saldırgan hücumcu yapıya kavuşturacak yapıda o enerjiye sahip Yılmaz Vural hocanın Fenerbahçemizde görev almasını gönülden temenni ediyoruz.

FENERBAHÇE'NİN GERÇEK SAHİPLERİ  FENERBAHÇE TARAFTARLARI.

Bugün ö imzanı bekliyor!

ö ö bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe Spor Kulübü: Yılmaz Vural'ı Fenerbahçe'de Görmek İstiyoruz». ö ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.