Ersun Yanal Fenerbahçe’ye

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 5.000.

Sevgili Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri;

Son günlerde futbol takımımızın saha içinde aldığı sonuçları ve sahadaki kötü futbolu derin üzüntüyle izlemekteyiz.

2013-2014 sezonunda takımımızda görev yapan ve futbol tarihimizin en erken şampiyonluğunu yaşatan ve daha önemlisi taraftarın istediği göze hoş gelen, sahada her şeyini veren, verdiği mücadeleyle taraftarı kendine çeken takımın yaratıcısı olan Ersun Yanal hocamızı takımımızın başında görmek istiyoruz.

Bu çok önemli sezonda zararın neresinden dönülürse kârdır anlayışıyla ligimizi ve takımımızı çok iyi tanıyan Ersun Yanal ile henüz bir takım çalıştırmıyorken bir an önce anlaşılması gerektiğini düşünüyoruz.

Gereğinin yapılmasını, sizin daha iyisini bileceğiniz gerçeğini gözardı etmeden sizden rica ediyoruz.

BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI

Bugün Mücahit imzanı bekliyor!

Mücahit Köksal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu: Ersun Yanal Fenerbahçe’ye». Mücahit ve imza atan diğer 3.438 kişiye katıl.