Nihat Özdemir Fenerbahçe Kulüp Üyeliğinden İhraç Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Fenerbahçe Spor Kulübü A.Ş tarafına Fenerbahçe Taraftarları bu kampanyayı başlattı

TFF başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana Fenerbahçe aleyhine yapılan her şeyi göz ardı eden, "Fenerbahçe cezaya uymazsa yaptırımlar uygulamak zorunda kalacağız" deyip rakip takım aynı olayı yaşayınca "Sonuna kadar yanındayız, olayın destekçisi olacağız" diyen kişinin Fenerbahçe Kulüp Üyeliğinde işi yoktur! Dün akşam yaptığı açıklamalarda "Şimdi bakıyorum da benim aldığım her karara en çok tepki gösteren Fenerbahçe Taraftarları oluyor. Bu beni mutlu ediyor, ben buraya Fenerbahçe ceketimi bırakarak geldim" diyerek kendini tarafsız birisi gibi göstermeye çalışan, olayı 'Fenerbahçemizin 2010-2011 Sezonunda alın teri ile alınmış anlı şanlı şampiyonluğumuza' laf edecek kadar büyüten bir kişinin bu camiada işi yoktur. 'Kumpas' olaylarının olduğu günlerde kürsüde "Fenerbahçe 1 günde kurulmadı, 1 günde de yıkılmaz" diyerek açıklama yapan, bu açıklamaları yaparken duygularına engel olamayıp ağlayan Nihat Özdemir'e soruyoruz! 8-9 yılda ne değişti de siz bu açıklamaları yapma gereği duyuyorsunuz? Cumhurbaşkanlığı kitabında, CAS'ta bile olayın şike olmadığı delilleriyle ortada iken siz nasıl böyle bir açıklama yapabiliyorsunuz? Kulübümüzün içinde doğmuş, başkanımız yöneticilerimiz hapiste iken kulübümüzün başında olmuş bir kişi şimdi bu açıklamaları yapıyor. Birilerini tatmin etmek için ekmeğini yediği yere laf etmek..

Gerçekten YAZIKLAR OLSUN...

Fenerbahçe gibi "ŞEREFLİ" bir camiada böyle kişilerin işi olamaz!

Biz Fenerbahçe Taraftarları olarak Nihat Özdemir'in kulüp üyeliğinden en yakın zamanda İHRAÇ EDİLMESİNİ İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.