Sizi Fenerbahçe'miz de İSTEMİYORUZ !!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türk futbolunun en büyük kulübü Fenerbahçe'mize yakışmayan futbolcular'ın (?) kulübümüzden gönderilmesini istiyoruz.Fenerbahçe felsefesine yakışmayan futbolu oynayarak,Fenerbahçe markasına zarar veren,küçük düşüren bu sözde futbolcuların gelecek sezon takımda olmasına,BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARLARI olarak karşıyız.Bu futbolcular kulübümüze ciddi zararlar veriyor ve gerekenin yapılmasını bekliyoruz.Bu futbolcular: İsmail Köybaşı,Hasan Ali Kaldırım,Gregory van der Wiel,Mehmet Topuz,Ozan Tufan,Josef de Souza,Moussa Sow,Alper Potuk,José Fernando (Fernandao),Emmanuel Emenike'dir.Artık bir gol atıp taraftarın gözünde kahraman ilan edilen futbolcular yerine çalışan,takım için savaşan,Fenerbahçe futbolcusu gibi futbol oynayan futbolcular görmek istiyoruz !

Bugün Vedat imzanı bekliyor!

Vedat Daş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «fenerbahçe : Sizi Fenerbahçe'miz de İSTEMİYORUZ !!!». Vedat ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.