Kampanya Kapatıldı

Fenerbahçe için İSTİFA ET

Bu kampanya 414 destekçiye ulaştı

Aykut efendi soru almayacakmış söyleyecek bir şeyi yokmuş. yerinde olsam bir şey söylemeyi bırak, oraya çıkmaya, ağzımı açmaya bile yüzüm olmazdı. aslında taraftar olarak bizim aziz yıldırım ve aykut kocaman'dan duymak istediğimiz çok şey var. fakat bana öyle geliyor ki ya yemiyor konuşmaya ya da cefakar taraftarı adam yerine koymuyorlar. toplam değeri 12 milyon euro olan bir takıma elemnenin bedelini ödemesi gerek hem aykut'un hem aziz efendinin.

çıkın adam gibi bir açıklama yapın, yapmıyorsanız da defolup gidin.
kimsenin aklıyla dalga geçmeyin.

bu sorulara cevap verin, vermekle de kalmayın, tahlil yapın, teşhis koyun ve tedavi edin. beceremiyorsanız ne bahaneniz varsa vardır, bunu kabul edemeyiz, artık yetti. 20 yıldır futboldan anlamadan yönettiğiniz bu koca camianın içerisinde kulübü kaliteli bir şekilde yönetebilecek biri çıkar.

1. mayısta bitecek transferler neden bitmedi? eylül'e 6 gün kala takımın tüm mevkileri eksik.

2. van persie, ozan tufan, josef de souza gibi 2 senedir olmayan adamlardan neden medet umuluyor? büyük takımda bir futbolcunun üzerinde yıllarca ısrar edilmez. o futbolcudan bir halt olmuyorsa gönderilir.

3. yaşlı ve formsuz volkan'ın yanına neden sakar ve yaşlı bir kameni alınır? neden ilk 11 oynayabilecek kaliteli bir kaleci alınmadı? volkan allah mı ki ondan vazgeçilemiyor? ayrıca mehmet demirkol'un da dediği gibi bu kaleciler gerçekten çalıştırılıyor mu yoksa yan gelip yatıyorlar mı? amatör kaleci koysanız kaleye daha iyi performans gösterir.

4. böylesine büyük bir kulübün atak organizasyonları nasıl olur da yalnızca 33'lük valbuena ve yan pas üzerine kurulu olur? geçen sene de lens üzerine kuruluydu. teknik direktör değişmesine rağmen, takımın oynadığı futbol ve atak organizasyonları neden değişmiyor?

5. kjaer'in satılacağı belliyken, neden stoper alınmadı, satıldıktan sonra neden alınmıyor?

6. van persie müzmin sakatsa neden halen takımda tutuluyor?

7. başkan her zaman ffp'ye sığınıyor ve bunu bir bahane olarak kullanıyor. ffp'ye yıllardır uyacağız diye sinameki bir takım ve futbolcular izlemekten bıktık. ffp'ye uyulacak diye kaliteli bir kadro kurulmuyor. kaliteli bir hoca ve kaliteli oyuncularla çalışmazsan gider vardar gibi bir takıma elenirsin, avrupa'ya gidemezsin otomatik olarak ffp'yi ihlal etmiş olursun zaten. bunun cevabını verin.

8. yukarıdaki soruya benzer bir soru. taraftar neden sürekli küstürülüyor? ozan gibi adamlarla ısrar edilip, çift defansif orta sahadan vazgeçilmezse bu taraftar tıpkı geçen seneki gibi stada gitmez. taraftar seni desteklemezse düzgün futbol oynayabilecek bir şevke sahip olmazsın ve maçları kazanamazsın. maç kazanmadan, başarılı olmadan futbolcularının değeri düşer, hepsi elinde patlar. bunları satmaya kalkınca ya satamazsın ya da 1 milyon euro gibi komik rakamlara satmak zorunda kalırsın. buna da bir cevap verin.

aslında çok daha fazla sorulacak soru var da. bunlara bile cevap verebilecek yürek yok, ne aziz başkanda ne de aykut hocada. gerçi soruların doğrudan muhattabı 20 yıldır kulübü mantıkla ve futbol bilgisiyle yakından uzaktan alakası olmayan aziz yıldırım'dır.

taraftarın gözü açıldı artık. dalga geçmeyi bırakın. ya bu sorunları çözün ya da çekin gidin. tudor'a basın toplasında sorulanlar size de sorulacaktı ama yüreğiniz yok.

bundan sonra hiçbir soru cevapsız kalmasın. cevapsız kalacaksa da bu taraftar sizi yönetimden indirmesini bilir! Daha fazla bu takımı üzmeyin İSTİFA edin

Bugün Sabri Can imzanı bekliyor!

Sabri Can Kaysı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fenerbahçe için İSTİFA ET». Sabri Can ve imza atan diğer 413 kişiye katıl.