Launch Dodge in Russia

0 людей подписали. Следующая цель: 100

Thousands of people are waiting for the official start of sales of Dodge. Hundreds of Dodge Rams and Dodge Challengers were imported at huge prices with the help of unofficial dealers. The number of Jeep Grand Cherokee SRT imported in Russia proves that SRT series is loved there. So, why do we have Cadillac CTS-V, Chevrolet Camaro and Corvette, but we continue dreaming of Dodge or payng prices exceeding ones in the USA several times?

We are asking FCA to launch official sales of the following cars in Russia:

• Dodge Challenger
  • Dodge Charger
  • RAM
  • Chrysler 300
  • SRT series

В России уже много лет тысячи поклонников американского автомобилестроения ждут официального старта продаж автомобилей марки Dodge. С помощью серых дилеров за огромные деньги привезены сотни автомобилей Dodge Challenger и Dodge Ram. Кроме того, количество официально ввезенных Jeep Grand Cherokee SRT только подтверждает любовь россиян к бренду SRT. Почему же тогда, при наличии на рынке сертифицированных Cadillac CTS-V, Chevrolet Camaro и Corvette, мы продолжаем мечтать о Dodge либо платить за него деньги, в несколько раз превышающие стоимость машин на рынке США?

Мы просим FCA запустить официальные продажи на российском рынке:

• Dodge Challenger
  • Dodge Charger
  • RAM
  • Chrysler 300
  • Линейку SRT

Cегодня Sergey рассчитывает на вас

Sergey Osipenko нуждается в вашей поддержке петиции «FCA : Launch Dodge in Russia». Sergey и 53 участника этой кампании рассчитывают на вас сегодня.