15 Temmuz Şehitler Köprüsünün bakımı süresince Avrasya Tüneli, köprü ücretiyle aynı olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

15 Temmuz Şehitler Köprüsünde başlatılan yol çalışması 31 Ağustosa kadar sürecektir. Bu süreçte çalışmanın başladığı ilk günde gördük ki; trafik kilitlenmiş, köprüye bağlanan tüm yollar tıkanmış, insanlar saatlerce yollarda kalmış, ramazan ayı dolayısıyla oruçlu vatandaşlar iftara yetişememiştir. Alternatif güzergah olan Avrasya tünelinde ise yoğunluk görülmemiş fakat vatandaşlar tünelin ücretinin yüksek olması sebebiyle Avrasya tünelini tercih edememişlerdir. Kısa bir hesap yaparsak; haftanın altı günü Anadolu yakasından Avrupa yakasına işi için geçmek zorunda olan bir vatandaşın Avrasya tünelini kullandığı taktirde köprü ücretine ekstra olarak ayda 648 ₺ fark ödemek zorunda kalmaktadır. Bu sebeple, Avrasya tüneli geçiş ücretlerinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsündeki yol çalışması bitene kadar bir indirime giderilmesi biz mağdur vatandaşları rahatlatacak ve memnun edecektir. Bu konuda bir çözüme gidilmesini umutla bekliyoruz.

Bugün betül imzanı bekliyor!

betül akgül bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «fbetulakgul@yahoo.com: 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün Bakımı süresince Avrasya Tüneli köprü ücretiyle aynı olsun». betül ve imza atan diğer 141 kişiye katıl.