Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 1.124 destekçiye ulaştı

Tüm varlığımla desteklediğim bir hareket. Atların durup dinlenmeden koşturulmasını, iki kuru ot, iki yudum su ile sabahtan, öteki sabaha kadar koşturulmasını hazmedemediğimden. Ayakları sakatlandığı halde, sarıp sarmalayıp, kamçılaya kamçılaya koşturulmasına delirdiğimden, bir gün birini indirip evire çevire döveceğimden şüphem yok. Belediye'ye çıkıp şikayet etmek zaten imkansız. engelli vatandaşı bile ite kaka kalçasını kıran belediye çalışanları, bizi muhatap almayacaklardır zaten buralarda. Ne ata, ne yunuslara, ne sirkteki hayvanlara, ne sokaktaki canlara, hiç kimsenin saygısı yok. Düşündüğü de yok. Varsa yoksa kendi canları, kendi cepleri. Ulan var ya ne söylesem az. Çok sinirliyim bu konuda. Şimdiye kadar hiç faytona binmemiş biri olarak, bundan sonrada binmezsem ölmem. Ama atlar yaşar belki. DUYARSIZ KALMAYIN RİCA EDİYORUM.

Bugün barış imzanı bekliyor!

barış çelik bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fayton'a binilerek bariz bir şekilde, Atlar'a zulüm ediliyor. Bu zulüme ortak olmayalım!». barış ve imza atan diğer 1.123 kişiye katıl.