20. Pomem alımında ve sonraki pomem pöh alımlarda yaş sınırının maximum seviyeye çıkarılması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

20.Dönem pomem sınavında bilindiği üzere 30 yaşından gün almamış ibaresi bulunmaktadır bu yıl en son 31 Aralık 1988 liler girebilmektedir. Pomem eğitimi 4 aya düşürülmesinin ve Fetö darbesi sonucu polis alımına max seviyede  ihtiyaç duyulmasinin ardından birde yaş sınırının 30 undan gün almamış olma ibaresi biz vatan aşığı polis olma hayali ile yanıp tutuşan gençleri  oldukça çok rahatsız edici bir durum. Ayrıca okul okumaktan yaşimiz ilerlemektedir. 30 undan gün almamış olma şeklinde bir sınırlama koyulması bizleri oldukça rahatsız edici bir durumdur yaş sınırının maximum seviyeye çıkarılması yayından 31 aralık ibaresinin kaldırılıp 1 Ocak olarak değiştirilmesini rica eder bu konu hakkında gerekli Hassasiyetin uygulanmasını istiyoruz Saygılarımızla

Bugün Fatma canan imzanı bekliyor!

Fatma canan Koksal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fatma Canan Köksal Aygün : Pomem yaş sınırının esnetilmesi». Fatma canan ve imza atan diğer 573 kişiye katıl.