Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi NİTELİKLİ OKULDUR!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi NİTELİKLİDİR! Okulumuz kurulduğundan beri gerek ulusal gerekse uluslararası başarılara imzalar atarak adından söz ettirmiştir ve söz ettirmeye devam etmektedir. Bu başarılara örnek olarak şunlar verilebilir :

•NASA programına seçilen ilk Türk

•2011 TÜBİTAK Proje Yarışması Yarı Finali

•2009 Kürek Çekme Türkiye Birinciliği

•2009 Yelken Türkiye Birinciliği

•2008 Liseler Arası Müzik Yarışması Türkiye Birinciliği

•2011 Bireysel Scrabble İstanbul Birinciliği

2014 Türkiye Kupası Kürek Yarışları Türkiye İkinciliği

Ve daha niceleri ... Bu tarz sportif , sosyal ve bilimsel birçok başarıya imza atan okulumuz skandal bir kararla "Nitelikli Okullar" listesinde yer almamıştır . Bizler , Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi öğrencileri olarak ; bizleri bilimsel düşünme ve öğrenme yöntemleriyle, sorumluluklarını bilen, insan haklarına saygılı, bilime ve sanata duyarlı, ülkesini ve ülkesinin sorunlarını tanıyan, ulusunun ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunabilecek bireyler olarak yetiştirmeyi ve bilgi çağının gerektirdiği bilgi, beceri değerleriyle donatmak ve yüksek öğretime hazırlamayı amaçlayan değerli öğretmenlerimizin , müdür ve müdür yardımcılarımızın okulumuzun nitelikli okullar arasına girmesi için gerekli çabayı sarf ettiklerini ve bu çabaların biz öğrenciler tarafindan da sarf edildiğinin bilincine varılmasını ve bunun sonucunda okulumuzun "Nitelikli Okul" sıfatını taşımasını istiyoruz .

Bugün Umut Baran imzanı bekliyor!

Umut Baran Dağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fatin Rüştü Zorlu Anadolu Lisesi NİTELİKLİ OKULDUR!». Umut Baran ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.