Eğitim sistemi değişsin !

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye Cumhiriyeti devleti git gide gelişmektedir. Lakin bazı konularda eskiden olduğu gibi hayla geri kalmaktadır. Bunun da en önemli sebebi eğitim sistemidir. Yanlış eğitim sistemi ve ezberci sistem yüzünden bir çok öğrencimiz okulu bırakıp hayallerini yıkıyor, bir çok öğrencimiz hayalindeki mesleğe ulaşamıyor, bir çok öğrencimiz okul hayatından soğuyor ve her geçen gün lanet okuyor. Bu nedenle eğitim sisteminin baştan sona kadar değişmesi lazım. Ve sıralamalara da bakıldığında Türkiye'nin eğitim sistemi çok gerilerde. Türkiye eğitim sistemini değiştirerek çok büyük ilerlemeler kaydedecektir. Böylelikle öğrencilerin istedikleri mesleklere yönelik eğitim verilmesi daha hoş olacaktır. Eğer ki bizler ve sizler bu yeni sisteme yetişemezsek bile bari yeni nesil yetişsin ve son olarak şu sözüm ile sesleniyorum:
"EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞSİN ÖĞRENCİLER HAYALLERİNE ULAŞSIN"

Eğitim sisteminin yanlışlığını anlatan videolar:

Türkiye'deki eğitim sistemi ile Finlandiya'daki eğitim sisteminin karşılaştırılması:

Eğitim sisteminin yanlışlığını anlatan sözler:
“Aslında herkes dahidir. Ancak bir balığı ağaca tırmanma becerisine göre değerlendirirsen, balık ömür boyu aptal olduğuna inanacaktır…”
                                                                        (Albert Einstein)
"Kendi olma şansı öğrencilerimize, çocuklarımıza verilmediği sürece kendi kaf dağlarını aşan bireyler yetiştirme düşüncelerimiz gerçeklikten çok uzak kalır!"

EĞİTİM SİSTEMİNDEKİ YANLIŞLIK ÖĞRENCİLERİ NASIL ETKİLİYOR:

‘’Sınav sonucuma göre okurum bir şeyler’’
İşte bu yüzden eğitim sistemi yanlış diyoruz ve en yakın zamanda tamamen değiştirilmesini arz ediyoruz.

Bugün Ulu Hakan imzanı bekliyor!

Ulu Hakan Taşpınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «fatihkaya@meb.gov.tr: Eğitim sistemi değişsin !». Ulu Hakan ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.