Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Geç Bildirilen Geçiş Ücreti Cezaları İptal Edilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçen kamyonet türü araçlarla ilgili, Karayolları Genel Müdürlüğünün ilgili maddesine göre düzenlenen geçiş ücreti cezası 800-TL olarak belirlenmiştir.

2017 ocak ayına ait cezalar, 2018 yılı şubat ayı içerisinde tebliğ edilmeye başlanmıştır !

Bir sene boyunca hiçbir şekilde uyarı yapılmayıp cezaların bir yıl sonra gönderilmeye başlanması tamamen kötü niyetli yapılan bir uygulamadır. Hem işverenlerden özveri bekleyip istihdamı arttırmak için personel alımına teşvik verilirken, bu türlü cezalarla işverenlere yılda 140-150 bin TL ceza göndermek olacak iş değildir.

Ayrıca ilgili ceza maddesinin açık ve kesin bir şekilde ifade edilememesinden dolayı mağduriyetler çoğalmıştır, bu durumda olan birçok kişi/firmaların bulunduğu ve yüksek tutardaki cezaların ödenemeyeceği bir gerçektir.

Bu cezaların bir an önce iptal edilmesini ve bugünden sonra uygulanmasını talep ediyoruz.

Sesimizin duyulması için imza kampanyamıza destek vermenizi rica ederiz.

Saygılarımla,

Melih Süsleyen

Bugün Melih imzanı bekliyor!

Melih Süsleyen bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Geç Bildirilen Geçiş Ücreti Cezaları İptal Edilsin». Melih ve imza atan diğer 254 kişiye katıl.