OSMANLI MACUNUMA DOKUNMA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Fatih Belediyesi Zabıta Amirliği tarafına Turgay Esgin bu kampanyayı başlattı

Osmanlı - Türk Tarih ve Gıda Kültürünün bir simgesi haline gelen ve geçmişte şifa umarak padişahların bile yediği osmanlı macununun sokaklarda seyyar olarak vatandaşlara satılmasına izin verilsin.

Belediyelerin bunu sorun halinde görmesinden ziyade çözüm odaklı fikirler üreterek yaptırımlar uygulaması ve satışına izin vermesi hepimizin menfaatine olacaktır.

600 Yıllık bir Türk Gıda Kültürünün yok olmasına izin vermek, Tarihimize kara bir leke olarak kalacaktır.

Şimdilerde yok olma tehlikesiyle karşı karşıya olan Osmanlı Macunu'na siz değerli Vatandaşlarımızın Desteğiyle tekrar canlandırabiliriz.

Yıllardır, Yılın 365 günü İstanbul'un Fatih İlçesinde, Tarihin Kültürün ve üç dinin insanlarını barındırdığı Balat Mahallesinde "Tarihi Balat Osmanlı Macunu" Satarak hem geçimimi sağlamaya çalışıyor,hem bir kültürü ayakta tutmaya çalışıyor, öte yandan da insanları çocukluk anılarına götürerek bu güzel Gıda Kültürünü canlı tutmaya çalıyorum. Fakat Fatih Belediyesi Zabıtalarının bu yaptıklarıma görmezden gelip, satış tezgahımı zabıt tutmadan alarak kırması sonucu işimi yapamıyorum.

Vatanına Milletine bağlı bir Türk Vatandaşı Olarak, Yetkililerce Balat Mahallesinde Osmanlı Macunu satış yapmama izin vermesini istiyorum.

LÜTFEN BANA DESTEK VERİN, GÖNLÜ GÜZEL MİLLETİM...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.