Kampanya Kapatıldı

Ülkemizde sendikalılık oranının yükselmesi ve meslektaşlarımızın birlik olmaları...

Bu kampanya 41 destekçiye ulaştı

Ülkemizde çalışan Fast Food ve gıda işçilerinin Ve motorlu kuryelerin artık bir sendikası var, sorunları ile tek başlarına mücadele etmek zorunda değiller, SENDİKALARIMIZ fast food çalışanları için (f.ç.k), gıda çalışanları için( g.ç.k) , büro market mağaza çalışanları için(giyim market iş) motorlu kuryeler için (moto kur sen) İnşaat işçileri ve emekçileri için (inşaat sen)olarak e-devlette Tiskon-Bir çatısı altında çıkmaktadır. Tek tek değil tek yumruk olarak haklarımızın arkasında durmaya ve ülkede iş kolu barajını geçip toplu sözleşme yetkisini alıp toplu sözleşmenin getirdiği ekonomik ve sosyal hakları elde etmek için Bu sektörde ilk defa kurulmuş ve tek olan sendikalarımıza üye olmaya davet ediyoruz.
ÇATISI ALTINDA BİRLEŞİP HAKLARIMIZI ARAYABİLECEĞİMİZ TEK YASAL PLATFORM "TİSKON-BİR"(Birleşmiş Tüm İşçi Sendikaları Konfederasyonu)

Bugün Tiskon - Bir imzanı bekliyor!

Tiskon - Bir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fast Food ve Gıdada çalışan meslektaşlarımız ve motorlu kuryeler: Ülkemizde aen». Tiskon - Bir ve imza atan diğer 40 kişiye katıl.