0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

2006 yılında çıkan kanunla yerli tohumumuzu üretemiyor, İsrailden GDO lu tohum ithal ediyoruz. Her geçen gün daha fazla kirlenmeye başlayan tarım ve hayvancılığa, sağlıksız, bedenin ihtiyaçlarını karşılamaktan ziyade olumsuz etkiler bırakan kirli besin üretimine bir son vermek için bir adım atalım, en uzun yollar bile bir adımla başlar. En basit söylemle marketten aldığım bakliyatın, sebzelerin vs yerli, genetiğiyle oynanmamış bir tohumla doğal sürecinde insan sağlığına zararlı tarım ilaçları kullanılmadan üretildiğini, sadece midemi doldurmakla kalmayıp vücudumu besleyecek besin değerlerine ve doğallığa sahip olduğunu bilerek gönül rahatlığı ve gerçek doygunlukla tüketmek, çocuklarımıza temiz, verimli ve sağlıkli bir tarım hayvancılık bırakmak istiyorum. Sevgi ve sağlikla :)

Bugün Aynur imzanı bekliyor!

Aynur ÖZKAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «farukcelikcomtr@gmail.com: Temiz tarım= Tarımda yerli tohum kullanımına geçmek, kendi tohumumuzu üretebilmek». Aynur ve imza atan diğer 247 kişiye katıl.