Faruk POLAT yalnız değildir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Kolay bir iş yapmıyoruz. Çantamızda sadece numune yada tanıtım broşürleri taşımıyoruz. Emeklerimizi, umutlarımızı ve gururla yaptığımız işimizi taşıyoruz. Kimilerimiz bazı eczaneler tarafından eziliyoruz. Kimilerimizi görevimize giderken kaza yapıyoruz. Kimilerimizde arkamızda sevdiklerimizi bırakarak ebedi dunyaya göçüyoruz. Dışarıdan bizi görenler çok janti şekil lüks bir hayat yaşadığımızı düşünebilirler. Kimse merak etmesin altımızda ki arabalar şirkete ait. Elbiselerimiz iş gereği diksiyonumuz eğitimlerden. Lüks yaşıyorsakta sizene!! Bu kadar stresin içerisinde arada organizasyonlar yapıp eğleniyoruz kendi aramızda. Bazılarımız video çekiyor gülüyoruz hep birlikte. Yine normal olarak gözüken ama bazı kişiler tarafından rahatsızlık duyulan mahsumca eğlence amaçlı bir video yüzünden ekmeğinden işinden olan bir arkadaşımızdir Faruk POLAT. Ona yapılan bu haksızlığı kabul etmiyoruz. Ve bu düzenin değişmesini bizimde insan olduğumuzu unutmamanızı. Bu yapılan yanlışın düzeltilmesini bekliyoruz. Lütfen biraz vicdan!!

Bugün Social imzanı bekliyor!

Social Bay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Faruk POLAT yalnız değildir.». Social ve imza atan diğer 745 kişiye katıl.