Kampanya Kapatıldı

GTHB Atama Vakti Gelmedi mi?

Bu kampanya 58 destekçiye ulaştı

22 Mayıs 2016 da girmiş olduğumuz KPSS' nın üzerinden tam 11 ay geçmiş olmasına rağmen henüz GTHB' na bir atama olmamıştır. Ziraat Mühendisleri, Veteriner, Gıda Mühendisleri, Su Ürünleri Mühendisleri, Tekniker ve Teknisyenler... in barındığı ve 80 bin işsizin bulunduğu GTHB ' na atama ne zaman yapılacak? Bugün yarın diye diye 11 aydır bekledik, hatta 11 ay boyunca gece gündüz twitter dan, facebooktan Sayın Bakanımıza sesimizi duyurmaya çalışsakta oyalanmaktan başka hiçbir şey elde edemedik. Bir Ziraat Mühendisi, Tarım ülkesinde 11 aydır sesini duyurmaya çalışıp atanamayacaksa neden Ziraat Fakülteleri artıyor ve neden okuyoruz? Neden KPSSye giriyoruz. Tarım gelişecekse bu Ziraat mühendislerini etkin kullanmakla olmaz mı? Milli Tarım Projesini öğretmen mi yapacak? 21 tane alt bölümümüz var, KGM Ziraat Mühendisi alacak sadece 1 bölüm başvurabiliyor, DSİ ZM alacak sadece 1 bölüm başvurabiliyor. Aralık 2016 da 4 kişi alındı sadece 2 bölüm alındı. Biz 21 bölümden oluşuyoruz. 21 ayrı meslek grubuna dönüştük. Halbuki hepimiz Ziraat Mühendisiyiz. Ve oyalanmaktan usandık! Referandumdan sonra ilk işimiz bu olacak demişti Sayın Bakanımız. Bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz.

Bugün Ziraat imzanı bekliyor!

Ziraat Mühendisiii bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Faruk Çelik: GTHB Atama Vakti Gelmedi mi?». Ziraat ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.