このキャンペーンは終了しました

Give food to everyone 食糧をみんなに

47人の賛同者が集まりました

In five second one kids is die because they don't have food. in one day two hundred ninety million is doing one hundred yen life .

but there are so many countries in vain that waste food .

Amounts abandoning food alone in Japan are three times that of world aid.

So we did this king of thing appeal to FAO and WFP.

it is to go to a country that leaves food and send that food to a country where  food is insufficient. Please cooperate!!

子供が5秒に一人死んでいるそれわ食べ物が足りないからだ。1日100円以下12億9000万人がその生活をしている。

その一方で、食べ物を無駄に捨てている国がこんなにもある。

・1位 中国は9000万トン・2位 ブラジルは7600万トン ・3位 インドは5600万トン ・13位 日本280万トン・16位 英国120万トン

日本だけで食糧を捨てている量は世界援助の3倍です。

そこで僕たちはこんな提案をFAOとWFPにします。

上の国々の食べ残しを恵まれてない国へ送ることをWFPとFAOに訴えます。協力してください。

今日:すべての国のために(For all countries)さんがあなたを信じています

すべての国のために(For all countries)さんは「FAO-Japan-Info@fao.org: 食糧をみんなに Give food to everyone」キャンペーンにあなたの手伝いも必要としています!すべての国のために(For all countries)さんと46人の賛同者と一緒うに賛同しましょう。