Borba za nove stolove i stolice u dvorani 1 u zgradi EFZG-a!

0 have signed. Let’s get to 1,000!

Slijedom mnogobrojnih žalbi studenata odlučili smo se kreirati peticiju kako bi došli do odgovornih tijela fakulteta i sveučilišta koja nam mogu uz malo dobre volje olakšati vrijeme provedeno na fakultetu.

Problem na koji se studenti Ekonomskog fakulteta žale jest iznimno loša opremljenost dvorana, pogotovo dvorane 1, na kampusu Borongaj.
Svaka dvorana opremljena je stolicama koje na sebi imaju nastavak (tzv. plohu za pisanje) koja je nepraktična. Ujedno je ploha i premalih dimenzija te na nju studenti nisu u stanju odložiti sve potrebne stvari koje koriste kako za praćenje predavanja, tako i za pisanje samog ispita. ( Kalkulator, formule, a4 papir...)
Nadalje, stolice su "učvršćene" plastičnim naslonom sa stražnje strane koji na većini stolica konstantno otpada čim se netko nasloni na istu. Samim time studenti se nisu mogućnosti nasloniti na stolicu te tako narušavaju zdravlje kralježnice. Osim što narušava zdravlje kralježnice, pad naslona ometa koncentraciju kako predavača tako i studenata.

Slijedom iznesenih činjenica, molimo fakultetsko vijeće da poduzme odgovarajuće korake u rješavanju ovog problema, kako bi naši studenti dobili barem minimalnu razinu nužnog komfora te kako bi bez poteškoća nastavili obavljati svoje redovne akademske aktivnosti. Pod odgovarajućim koracima misli se na nabavku novih stolova i stolica koji bi se postavili unutar same dvorane.

Studenti stručnog studija Ekonomskog fakulteta u Zagrebu

Today: Marko is counting on you

Marko Markic needs your help with “Fakultetsko vijeće Ekonomskog fakulteta u Zagrebu: Borba za nove stolove i stolica u dvorani EFZG na kampusu Borongaj!”. Join Marko and 574 supporters today.