0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Her daim İslamiyete ve onun tüm kutsal değerlerini küçültmeye, aşağılamaya ve karalamaya dönük tweetler ve sosyal paylaşımlarda bulunan - Berna Laçin'in reklam yüzü olduğu ve Procter and Gamble gibi bir dünya markası tarafından üretilen Fairy Bulaşık Deterjanlarının , kutsal değerlerine bağlı olan müslüman Türk halkı tarafından boykot edilerek, Berna Laçin adlı kişinin her gece televizyon ve radyolarımızla evimize girmesinin engellenmesine dönük bir harekettir.

Bu boykot, bu şirketin reklam yüzünü değiştirmesine vesile olması için düzenlenmiştir.

Hem bu ülkede iş yapıp , hemde perde arkasından bu ülkenin değerlerinin ayaklar altına alınmasına göz yumdurtulmaması için sende bu kampanyaya  destek ol, etrafındakilerin katılmasına vesile ol.

Bugün Ferhat imzanı bekliyor!

Ferhat Kutlucan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Fairy Bulaşık Deterjanı kullanan Müslüman Türk Halkı: P&G Berna Laçin' i reklamlarından çıkarana kadar, FAIRY KULLANMA, KULLANDIRTTIRMA.». Ferhat ve imza atan diğer 17 kişiye katıl.