Kapanan Facebook Toy Poodle Türkiye Grubumuzun Yeniden Yayına Alınması...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Facebook ve tarafına Boğaç Say bu kampanyayı başlattı

Facebook, hiç bir ihlal bildirim uyarısı yapmadan Toy Poodle Türkiye isimli 3 yıllık grubumuzu kapattığını/sildiğini bildirdi.

Grubumuzda ihlal olarak paylaşılmış ve uyarı almış bir paylaşım yoktur. Facebook bizlere kesinlikle böyle bir bildirimde de bulunmadı.

Grubumuzun amacı Poodle ırkına ait bilgi paylaşımı olup 3 yıl içerisinde oldukça kaliteli bir içerik oluşturduk. Ayrıca grup üyelerinin birbirleri ile buluştukları çok özel etkinliklerde düzenledik. Yaklaşık 10 gündür Facebook ile iletişim kurmaya çalışıyoruz ancak hiç bir şekilde otomatik mesajlar hariç derdimizi sıkıntımızı anlatacak bir iletişim kuramadığımız için grubumuzun yeniden yayına alınması için imza kampanyası başlatma kararı aldık.

Grup yöneticisi olarak sadece bizler değil binlerce üyemizde içeriklere ulaşamıyor, eğer Facebook kurallarına aykırı bir paylaşım yapıldıysa Facebook grubu yayına alıp bahse konu içerik tarafımıza bildirilirse derhal kaldırılacaktır.

Facebook ve yöneticilerinden grubumuzu yeniden yayına alması için rica ediyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.