Doğrulanmış başarı

Bu kampanya 58 destekçi ile değişim yarattı!

FACEBOOK ! kuralların yetersiz. Örnek :
yardım amaçlı bir hasta çocuk fotoğrafı paylaşılıyor. Üzerine bir telefon numarası yazılıyor. milyonlarca paylaşım oluyor. bakıyorsun çocuk ölmüş aylar hatta yıllar olmuş. Lakin yüksek paylaşım sebebiyle sayfa sahibi kaldırmıyor. Bir acıyı istismar ediyor. Veya numara yanlış. Olay sahte.
FACEBOOK ! Şikayet seçeneklerin de göster bakalım buna uygun bir kriter? Gösteremezsin çünkü yok !

Buyrun örneğin gerçeği: (Kesinlikle paylaşmayın ve yorum yapmayın. İstismarın boyutunu görmeniz içindir !)

Bu paylaşımdaki çocuk vefat etti. Numaranın sahibi babası defalarca açıklama yapıp yorum yazmasına ragmen ve sayfa sahibinden rica etmesine ragmen paylaşım kaldırılmadı ! Çünkü 326.000 (benim en son gördüğüm) paylaşım yapılmış. 18binden fazla begeni almış. Paylaşma amacı hiç bir zaman yardım değildi. Facebook kesin olarak bu tür toplumsal ve vicdani olayların malzeme edilmesine müsaade etmemeli.

Topluluk kuralları yetersiz, kişilere ve kurumlara saygısızca paylaşım yapmanın, halkı veya gurupları tahrik etmenin önü açık bir sistem dünyada başı boş geziyor ve kimse ses çıkaramıyor. birileri dur desin.

Dear friends, PLEASE go to this link and sign for this petition! What for it is: In Facebook are posted many photos of kids asking help. One father lost his child 3 months ago and people still share his child's pictures and his phone number! If we collect 100 signatures this nightmare for this man will stop and he and his kid will find their peace eventually! Let Facebook start controls the posts and videos that are shared in this social engine. Let prevent using peoples pain in wrong way!So please follow this link and sign this petition! THANK YOU!

Bugün Harun imzanı bekliyor!

Harun Karadağ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Facebook: İstismara açık paylaşım yapılmasını engelleyecek tedbirler al. Topluluk kurallarını daha katı ve geniş çerçeveli yap.». Harun ve imza atan diğer 57 kişiye katıl.