0 have signed. Let’s get to 500!

Magyar:

A Blumberger család rendkívül bunkó és arrogáns viselkedést tanúsít. Kommentháborút  kezdtek egy 10 ezer fős csoportban. A csoportnak nincs adminisztrátora (Igazából van, csak a profilja felfüggesztett, így nem tudja senki sem átvenni a helyét.), a család célja a közösség megsemmisítése, ami teljességgel elfogadhatatlan. A csoport rombolását ma 1 éve kezdték el. A céljaink a következőek:

-Egy új adminisztrátor kijelölése, hogy a problémás embereket el lehessen távolítani.

- A család végleges kitiltása a Facebookról, a közösségi alapelvek többszöri súlyos megsértése miatt. Több hamis profillal is rendelkeznek, ezeket szintén tiltani kell.

A csoport neve Zenész, zenekar keresés!

Azt szeretnénk, hogy ez a csoport ismét egy remek közösség lehessen, hiszen ez a csoport foglalja magában a legtöbb magyar zenészt.

Hiszünk abban, hogy nincs helye a gyűlöletnek a Facebookon. Adminisztrátor nélkül lehetetlen ezt a csoportot egy ismét békés és szerethető hellyé varázsolni.

English:

The Blumberger family shows, extremly rude and arrogant behaviour. They started a flame-war in a group, which contains 10k people. The group has no admin (It has, but his profile is suspended, so nobody can apply to become a new admin.), and they want to destroy a great community, which is totally unacceptable. They statrted this flame-war one year ago today. Our goal is the following:

-Add an admin to the group, so these people can kicked.

-Ban this family from Facebook pernamently, for multiple violation of Facebook's community guidelines. They have multiple fake accounts, which must banned too.

The group called Zenész, zenekar keresés!

We want this group make great again, as it is one of the biggest hungarian musican's community.

We belive, there is no place for hate on Facebook. Without an admin, it's impossible to make this group a peaceful and lovable place again.

Today: Marcell is counting on you

Marcell Varszegi needs your help with “Facebook: Add an admin to our Facebook group, and ban the Blumberger family pernamently from FB.”. Join Marcell and 306 supporters today.