Петиција за стопирање на сечењето на јапонските цреши на ул. Максим Горки

0 have signed. Let’s get to 1,000!


Дрвата “ Јапонски цреши“ на ул. Максим Горки во Скопје се едни од најубавите во светот. Го разубавуваат градот и привлекуваат многубројни туристи. Некои луѓе сметаат дека истите треба да се исечат и отстранат од улицата, наводно поради болест. Апелирам до сите да ги сочуваме, за да продолжат да ја красат улицата, а воедно и нашиот град.Today: Sofija is counting on you

Sofija Krsteva needs your help with “Facebook: Петиција за стопирање на сечењето на јапонските цреши на ул. Максим Горки”. Join Sofija and 934 supporters today.