Зупинити додавання людей у Facebook-групи без їхньої згоди!

0 людей подписали. Следующая цель: 200

Коротко і по суті:

• Зара у Фейсбуці можна додавати людей в групи без їх дозволу.
  • У той же час, є стаття 20, п. 2 ЗДПЛ: «Ніхто не може бути примушений вступати до будь-якої асоціації».
  • Ми не можемо змусити кампанію Фейсбук слідувати Загальній Декларації Прав Людини. Та цього й не потрібно. Ми можемо по-людськи попросити Марка розібратися з цією проблемою, на тій підставі, що ми, і Марк, можливо, теж - Люди; і у нас є Права.
  • Права Людини потрібні в першу чергу самим людям. Вибач, якщо це не до тебе, передай, будь ласка, цю інформацію знайомій людині. Дякую.

Повний лист:
Здрастуй, дорогий Марк.
Мене дуже сильно дратує, коли мене додають в групи на Фейсбуці без моєї згоди. Іноді це відбувається кілька разів на день і мені доводиться витрачати свій особистий час, щоб зреагувати на нав'язливу послугу, яку я, не замовляв.
Розумію, що це твій бізнес і ти вільний ввести його як вважатиме за потрібне ... майже. Бачиш, справа в тому, що я Людина. І як все Люди на цій планеті, маю Права, задекларовані в Загальній Декларації Прав Людини, прийнятої резолюцією ООН від 10 грудня 1948 року. І серед іншого в список цих прав входить стаття 20, пункт 2, що гарантує мені та іншим Людям, що нас не можна включати ні в яку асоціацію, без нашої на те згоди. А зараз, в поточній функціональності Фейсбуку, залишена можливість ігнорування цього права з боку інших користувачів.

Щось не сходиться Марк. Можливо, ти не знайомий із Загальною Декларацією Прав Людини? Вона є за посиланням. Можливо ти не вважаєш мене та інших користувачів людьми? Підкажи, будь ласка, як тобі це показати? Або ніяк ..? і ми для тебе просто безликі цифри у звітах, мертві мовчазні «користувачі»? Ні Марк, ми живі Люди і у нас є Права!

У своєму зверненні «Building global community» від 16 лютого 2017 року, ти ставиш запитання: «Чи будуємо ми той світ, якого хочемо?». Хто ці «ми», Марк? Я, людина, й будую світ людський. Для реальних Людей. Тут і зараз. Для себе, своєї сім'ї, друзів, близьких і далеких, але обов'язково Людей. Не «громадян», не «підданих», не «користувачів», але саме Людей в першу чергу. І в цьому будівництві хто мені потрібен? Марк-функціонер, Марк-директор-Фейсбук? Або Марк-Людина, з яким ми будуємо світ чоловіків разом, пліч-о-пліч? І в Фейсбуці в тому числі. Бо звідки ще починати? Якщо ми не можемо, на майданчику, що підконтрольний простим алгоритмам, вибудувати людські відносини, які наші шанси на подібне будівництво в реальному світі, що значно менш керований? Де, як не в Фейсбуці, ефективніше розвивати людський потенціал і заохочувати рівні людські можливості? Адже саме таке гасло зустрічає нас на головній сторінці сайту вашого з Прісцили фонду. Фонду, де ти, схоже, можеш дозволити собі бути людиною.

Тож, прошу, Марк-людина, твого сприяння у виправленні алгоритму, який поки ще дозволяє ставитися до мене не по-людськи. Якщо тобі потрібна для цього будь-яка допомога, підкажи, будь ласка, яка саме. Якщо не до тебе потрібно звертатися з подібним питанням, а до когось іншому, підкажи, будь ласка, до кого? Упевнений, вихід є і дорогу здолає той, хто йде.
Людина виграє!
У кожному з нас!
Дякую.

Спонсори петиції:

Дякую за твій людський голос, брате чи сестро!

Cегодня Kirchenko рассчитывает на вас

Kirchenko Roman нуждается в вашей помощи с петицией «Facebook: Зупинити додавання людей у Facebook-групи без їхньої згоди!». Kirchenko и 114 участников этой кампании рассчитывают на вас сегодня.