Fırat Üniversitesi Finalleri Uzaktan Eğitim Üzerinden Yap!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
fırat üniversitesi tarafına Mahmut E bu kampanyayı başlattı

Corona virüs sebebiyle uzaktan eğitim kararı alınmasının dolayısıyla uzaktan eğitim sistemi üzerinden yapılan ödevlerle ve online sınavlarla notlandırmanın ardından,  Fırat Üniversitesinin diğer bir çok üniversitenin aksine final ve bütünleme sınavları için öğrencileri çağırma kararı 48000 aktif öğrencisi bulunan bir kurum için kabul edilemez bir risktir. Öncesinden deprem felaketi ile sarsılan öğrenciler depremden 2 hafta sonra sınavlara çağırıldığında artçı depremlerin arasında korkarak evlerine ve yurtlarına  girip korka korka okuluna gidip sınavını olmayı göze almıştır. Ama bu seferki Pandemi düzeyindeki bir durumda beklenen düpedüz aylardır yapılan toplumsal izolasyonu çöpe atmaktır.Bu kampanya kimse için değilse bile  salgının ilk gününden bu güne canın pahasına savaş veren sağlık çalışanlarına toplumsal bir borçtur.Toplumsal sağlık için desteklerinizi, final ve bütünleme sınavları için uzaktan eğitimden yapılma kararının alınmasını bekliyoruz. #finaliuzaktanyap

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.