Artık şu fotoğrafları bi gönder Ezgi!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bu yıl Nisan ayında okulumuzla Aydın'daki Afrodisias antik kentine bir gezi düzenledik. Antik kente büyük bir heyecanla vardık.Fotoğraf makinemi yanıma almıştım güzel güzel fotoğraflayabilmek için ama büyük bir talihsizlikle fotoğraf makinesinin hafıza kartını unutmuşum almayı. Geziye katılan arkadaşlar arasında olan Ezgi 'benim makinemin de şarjı çok az bitince sana kartımı vereyim sen de çekersiin sana fotoğraflarını gönderirim mail aracılığıyla 'dedi . Çok büyük bir iyilik yapmıştı buraya kadar her şey güzel yapmış olduğun bu iyilik için sana tekrar teşekkür ederim EZGİ . Ama dokuz aydır her ay düzenli olarak bu fotoğrafları göndermen için sana  mesaj atıyorum . İlk önce makinenin kaybolduğunu söyledin neyse çok şükür bulundu sonra kartın kaybolduğunu söyledin .Neyse ki onu da bulduğunu 3 ay önce söylemiştin ve bana fotoğrafları ulaştıracaktın .Ama hala göndermedin .O fotoğraflar madden  altın değerinde değil hatta tam olarak nasıl çıktığını nereleri çektiğimi de hatırlamıyorum malum 9 ay geçti ama manen çok değerli fotoğraflar. Lütfen artık şunları bir gönder ya hu . wetransfer ile çok basit bir işlem yani bir zorluğu da yok . Lütfen artık bu işe bir son ver bak durum nerelere kadar geldi :)

Bugün Nurefşan imzanı bekliyor!

Nurefşan Arı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ezgi altunöz: Artık şu fotoğrafları bi gönder Ezgi!!». Nurefşan ve imza atan diğer 24 kişiye katıl.