EYMEN SENİNDE ÇOCUĞUN OLABİLİRDİ - ONU BU HALE GETİREN GEZİYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

23 MAYIS GÜNÜ, BARTIN KOZCAĞIZ İLÇESİNDE, TOP OYNARKEN TOPUNUN ARKASINDAN KOŞAN EYMEN'E ÇAYCUMA YOLU 15 TEMMUZ ŞEHİTLER CADDESİNDE ÇARPARAK KAÇAN KİŞİ ŞU AN SERBEST DOLAŞIYOR. EYMEN İSE HASTANEDE YOĞUN BAKIMDA UYANMADI VE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR.

EYMENE ÇARPIP KAÇAN ERCAN AY, DAHA SONRA JANDARMA TARAFINDAN YAKALANDI. ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLEN ŞAHIS ŞU AN SERBEST.

SAYIN ADALET SAĞLAYICI MERCİLER BU ŞAHIS YAPMIŞ OLDUĞU KAZA DA KİŞİ ALKOLLÜ, AYRICA KAÇMIŞ BULUNUYOR, BU ŞAHSI HANGİ MADDEYE DAYANARAK SERBEST KADIĞINI ANLAMAK İSTERİM. 1 OLAY OTOBANDA OLMAMIŞTIR. 2 KİŞİ ALKOLLÜDÜR. 3 KİŞİNİN OLAY YERİNDE ÇOCUĞU ÖLÜME TERKETMİŞ OLMASI. 4 KİŞİNİN OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ OLMASI, ADALETTEN KAÇMA ŞÜPHESİNİ DE DOĞURMAZ MI? DEĞERLİ YÖNETİCİLER KARARI GÖZDEN GEÇİRMENİZİ DİLER, KAMU VİCDANINA KULAK VERMENİZİ RİCA EDERİM.

Bugün HAKAN imzanı bekliyor!

HAKAN ÇUHADAR bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «EYMEN SENİNDE ÇOCUĞUN OLABİLİRDİ - ONU BU HALE GETİREN GEZİYOR». HAKAN ve imza atan diğer 924 kişiye katıl.