"2. Okumak Güzeldir" Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasının İptalini Ve Tekrarını İstiyorum.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Eyüpsultan Belediyesi ve tarafına Büşra D. bu kampanyayı başlattı

Büyük bir hevesle beklediğimiz "2. Okumak Güzeldir" kitap okuma yarışmasında yaşanan olumsuzluklar, yarışma katılımcıları olarak bizleri derinden üzmüştür. İlk sınavda yaşanan aksaklık zaten bizlerin hevesini kırmışken, ikinci sınavda da yarışmaya aylar öncesinden hazırlanmaya başlayıp, kitapları defalarca okuyan, emek veren katılımcıların gerek sınava girmekte zorluk yaşayıp girememeleri, gerek soruların Türkçe olarak anlaşılamaması, gerekse soru cevaplarındaki yanlışlıklar ve sorulardaki özensizlik gibi nedenlerle sınavın tüm katılımcılar için adil şartları sağlamaması da göz önünde bulundurularak, sınavın iptali ve ileri bir tarihte titizlikle hazırlanmış sorularla ve sistemin herkesi kabul edeceği şekilde düzenlenerek tekrardan yapılması isteğimizi bu yolla siz değerli Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken Bey'e iletiyoruz. İtirazların elden yapılması Türkiye genelinde yapılmış bir sınavda mümkün olamayacağından ve itiraz etmek isteyen pek çok kişi mağdur olacağından, bu imza kampanyasına dereceye girmiş, girmemiş, sınavın iptali ve tekrarını isteyen herkesi bekliyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.