Victoria

EXIGIM RESTITUCIÓ DELS DRETS POLÍTICS DEL PRESIDENT PUIGDEMONT, CONSELLERS PONSATI I COMIN

¡La petición ha conseguido su objetivo gracias a 101.433 firmas!


La decisió de la Junta Electoral Central d'impedir que el President Carles Puigdemont i els Consellers Clara Ponsatí i Toni Comin es presentin com a candidats a les eleccions al Parlament Europeu és una decisió política sense cap fonament legal, arbitrària i antidemocràtica. És una vergonya que un òrgan de l'Estat espanyol, que hauria de ser políticament neutral, prevariqui i atempti contra els drets polítics de Ciutadans europeus lliures.

Si no es corregeix de forma immediata aquesta greu violació del dret fonamental del President Puigdemont i dels Consellers de poder presentar-se com a candidats a les eleccions europees, Espanya passarà a la Història com una democràcia fallida i en perill d'esdevenir un Estat autoritari que es situa al marge dels principis i valors que emmarquen la Unió Europea.

Signa aquesta petició de denúncia i protesta i fes-ne difusió. La nostra veu ha d'arribar a Europa i a tot el mon! 

Exigim que el President Puigdemont, els Consellers Clara Ponsatí i Toni Comín recuperin el dret fonamental de poder presentar-se com a candidats a les eleccions al Parlament Europeu del proper dia 26 de maig. Que cessin les greus i escandaloses violacions de drets polítics fonamentals a Espanya!Hoy: Maria do Carmo cuenta con tu ayuda

Maria do Carmo Marques Pinto necesita tu ayuda con esta petición «Exigir la restitució dels drets polítics del President Puigdemont i dels Consellers Clara Ponsatí i Toni Comin davant l'escandalosa actuació de la Junta Electoral espanyola». Únete a Maria do Carmo y 101.432 personas que ya han firmado.