EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK

SAYGI DEĞER DOĞA DOSTLARI;  ARTIK GÜNÜMÜZDE ÇOĞU İNSANIN İÇİNE DOĞDUĞU KÜLTÜR, DÜNYANIN KAYNAKLARINI SORUMSUZCA  KULLANARAK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR OLMAYAN SEVİYELERDE TÜKETİMİ TEŞVİK EDEREK DÜNYANIN SİSTEMLERİNİ ÇÖKERTEN, SAYISIZ TÜRÜN VE İNSAN TOPLULUĞUNUN YAŞAMLARINI TEHLİKEYE ATAN TÜKETİM KÜLTÜRLERİNİN FARKLI ÇEŞİTLERİNDEN BİRİDİR. DOĞAL VARLIKLARIN KORUNMASI, ÇEVRE DOSTU TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ KAZANDIRILMASI VE ATIK YÖNETİMİ FARKINDALIĞI İÇİN

EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK DİYORUZ...

TOPRAĞI KİRLETTİKÇE KENDİNİN VE KENDİNDEN SONRA GELECEK NESİLLERİNDE KİRLENECEĞİNİ , TERCİHLERİNLE DÜNYANIN DİĞER UCUNDAKİ GÜNAHSIZ İNSANLARIN  HAYATINI ETKİLEYECEĞİNİ UNUTMA

BU SONUÇLARA YOL AÇAN YAŞAM TARZINI ORTADAN KALDIRARAK

DÜNYANIN KAYNAKLARINI  SONUÇLARA HARCAMAK ZORUNDA KALMAYALIM.

GERİ DÖNÜŞÜME KATKI SAĞLAYARAK ;AĞAÇ DİKEBİLİR ENERJİ ÜRETEBİLİR; ÇOCUKLARINIZA DAHA İYİ BİR GELECEK SAĞLAYABİLİRSİNİZ….

GELECEĞİMİZİ ÇÖPE ATMAYALIM YAŞADIĞIMIZ KÂİNATI İSRAF ETMEYELİM..

EVLAT AŞKINA SIFIR ATIK

HAYATTA EN DEĞERLİ VARLIĞINIZ NE ?
ÖNCE EVLAT

ONLARA İYİ BİR GELECEK SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞIR, ÇABALARIZ. BİRAZ DÜŞÜNÜN; ONLARIN OKULUNA VERDİĞİNİZ ÖNEMİ İÇKİ, SİGARA, UYUŞTURUCU VB. KÖTÜLÜKLERDEN KORUMAK İÇİN GÖSTERDİĞİNİZ ÇABAYI, ONLARIN EN UFAK BİR RAHATSIZLANDIĞINDA YAŞADIĞINIZ KABUSLARI ,ONLAR İÇİN BIRAKACAĞINIZ MİRAS YADA ONLARI SİGORTALAMAK  İÇİN ÇABALARINIZI,

ÇOCUKLARINIZIN YAŞAYACAĞI DÜNYANIN KORUNMASI İÇİN DE GÖSTERİYOR MUSUNUZ? ONLARA BIRAKABİLECEĞİMİZ EN DEĞERLİ MİRAS, SAĞLIKLI BİR BEDEN, SAĞLIKLI BİR DÜNYA VE GÜZEL AHLAKTIR.EVLAT AŞKINA BÜTÜN ÇOCUKLARIN ORTAK GELECEĞİ OLAN DÜNYAMIZI KORUMAYA VAR MISINIZ?

HEDEF YENİ BİR YAŞAM AHLAKI

TOPLUMDA FARKINDALIK  OLUŞTURARAK SIFIR ATIK KAVRAMININ HALK HAREKETİ OLARAK EYLEME DÖNÜŞMESİNE KATKI SAĞLAMAK, HALKA SIFIR ATIK KONUSUNU HALKLA ANLATMAK.

PEKİ NASIL ?

HERKESİN  ÖNCE KENDİSİ SONRA  ÇEVRESİNDEN  EN AZ 10 KİŞİ İLE

TERCİHLERİNİ GÖZDEN GEÇİR

İHTİYACIN OLANI AL -AZ ATIK ÇIKART

KULLAN AT FELSEFESİNİ AT- TEKRAR KULLAN

EKO SİSTEMİN SADECE BİR PARÇASI OLDUĞUNU BİL

ASIL OLANIN KİRLETMEMEK OLDUĞUNU BİL VE YAŞA - BİLGİYİ EYLEME DÖNÜŞTÜR İLKELERİNİ

TOPLUMA OLAN DUYARLILIĞIMLA SIFIR ATIK FARKINDALIĞI OLUŞTURMAKTA BENİMDE KATKIM OLSUN İSTEDİM VE KAMPANYAYA İMZAMI ATTIM .YAŞADIĞI DÜNYA İÇİN KENDİSİNİ BİRAZ SORUMLU HİSSEDEN HERKESİ DAVET EDİYORUM  SENDE VAR MISIN?