Petición cerrada
Dirigida a Jose Ignacio Wert y 2 otros

Evitem que el preu de les matrícules universitàries es multipliquin per dos!

El Govern Espanyol ha aprovat un decret que pot fer augmentar la matrícula fins al doble de l'actual, cosa que posa en perill l'accés a la Universitat.

Signa aquest manifest per tal d'evitar que l'accés universal a la universitat sigui posat en perill per un decret que preveu uns augments de preus desproporcionats, i que a més no acompanya l'increment d'un augment en les beques.

DIGUES PROU A LES RETALLADES EN UNIVERSITATS I EXIGEIX UNA UNIVERSITAT PÚBLICA DE QUALITAT!

El CEUCAT, impulsor d'aquest manifest, és un òrgan col·legiat creat per estudiants, rectors i govern format per estudiants i que representa l'estudiantat universitari de Catalunya davant les institucions.
www.ceucat.cat

Si vols veure quan et costarà la matrícula el proper curs utilitza la CALCULADORA: www.ceucat.cat/calculadora

També pots consultar un resum del que ha passat fins ara a nivell institucional: http://www.ceucat.cat/preus-i-beques

I si vols estar al dia de tota l'actualitat sobre aquest tema, segueix al CEUCAT a les xarxes socials! www.facebook.com/ceucat www.twitter.com/ceucat

Per donar suport com a entitat ves a: http://www.ceucat.cat/arxius/evitem-que-el-preu-de-les-matricules-universitaries-es-multipliquin-per-dos/dona-suport-com-a-entitat

Esta petición fue entregada a:
 • Jose Ignacio Wert
 • Secretari d'Universitat i Recerca
  Antoni Castellà
 • Ministro de Educación Cultura y Deporte
  Jose Ignacio Wert


  CEUCAT - Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes ha iniciado esta petición con solamente una firma y ahora la petición ha conseguido 6.354 personas que la apoyan. Inicia una petición tu mismo para crear los cambios que quieres ver.
  Hoy: CEUCAT - Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes cuenta con tu ayuda

  CEUCAT - Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes necesita tu ayuda con esta petición «Evitem que el preu de les matrícules universitàries es multipliquin per dos!». Únete a CEUCAT - Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes y 6.353 personas que ya han firmado.