Petition Closed
Petitioning Jose Ignacio Wert and 2 others

Evitem que el preu de les matrícules universitàries es multipliquin per dos!

El Govern Espanyol ha aprovat un decret que pot fer augmentar la matrícula fins al doble de l'actual, cosa que posa en perill l'accés a la Universitat.

Signa aquest manifest per tal d'evitar que l'accés universal a la universitat sigui posat en perill per un decret que preveu uns augments de preus desproporcionats, i que a més no acompanya l'increment d'un augment en les beques.

DIGUES PROU A LES RETALLADES EN UNIVERSITATS I EXIGEIX UNA UNIVERSITAT PÚBLICA DE QUALITAT!

El CEUCAT, impulsor d'aquest manifest, és un òrgan col·legiat creat per estudiants, rectors i govern format per estudiants i que representa l'estudiantat universitari de Catalunya davant les institucions.
www.ceucat.cat

Si vols veure quan et costarà la matrícula el proper curs utilitza la CALCULADORA: www.ceucat.cat/calculadora

També pots consultar un resum del que ha passat fins ara a nivell institucional: http://www.ceucat.cat/preus-i-beques

I si vols estar al dia de tota l'actualitat sobre aquest tema, segueix al CEUCAT a les xarxes socials! www.facebook.com/ceucat www.twitter.com/ceucat

Per donar suport com a entitat ves a: http://www.ceucat.cat/arxius/evitem-que-el-preu-de-les-matricules-universitaries-es-multipliquin-per-dos/dona-suport-com-a-entitat

This petition was delivered to:
  • Jose Ignacio Wert
  • Secretari d'Universitat i Recerca
    Antoni Castellà
  • Ministro de Educación Cultura y Deporte
    Jose Ignacio Wert


    CEUCAT - Consell de l'Estudiantat de les Universitats Catalanes started this petition with a single signature, and now has 6,358 supporters. Start a petition today to change something you care about.