İstanbul 1 bölge ak parti milletvekili aday adayı hacı murat dinçer olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Neden? Nasıl? Ak parti İstanbul milletvekili aday adayı oldum.
Her iki soruda günlerdir “hayırlı olsun”’dan önce önce muhattap olduğum sorular.
Öncellikle FETÖ ve PKK mensup/yandaşlarının algı operasyonu yaptıkları gibi “icazetle” siyasete atılmadım. Bu karar benim ve ailemin aldığı ortak bir karardır.
Yanlış anlaşılan diğer bir husus ise şudur;
Mesleki ikbal ve İstikbal için aday adayı olmadım. Emniyet teşkilatı’na verdiğim dilekçe “emeklilik” dilekçesidir. Partimce aday gösterilmeme durumunda, teşkilatıma “ hükümet partisinin aday adayı” olarak geri dönmeyeceğim.
Neden? Sorusuna cevabına grlince ;
Bu savaşta Başkomutan’ımın yanında saf tutmak için aday adayı oldum.
Terör uzmanıyım.
Yıllardır terörle mücadele eden birimleri yönetiyorum.
Hem ülkemizde hem de dünyanın değişik ülkelerinde “terörizm” dersi verdim.
Akşamdan sabaha veya kes yapıştır terör uzmanı değilim. Hem sahada hem salonda terörlr mücadele etmiş, bu alanda rüştünü ispat etmiş biriyim.
Yakın gelecekte Ülkemizin vereceği “varolma/bölünme” sürecinde dünyayı şekillendiren odakların kullanacaklarını en güçlü enstrümanın “terör” olacağına inanıyorum.
Terör “silahla” durdurulur. Ancak “siyasetle” nihai çözüme ulaşır. Bu yüzden 25 yıldır kazandığım deneyimlerimi bu alanda miletimin hizmetine sunmak için siyasete atıldım.
“Toplumsal karşılığın var mı?” Diyenler var. Bekleyin ve önümüzdeki 10 günü takip edin demekle yetineceğim. Yaklaşık 500.000 kişilik eski teşkilatımın, 15 yıl emek verdiğim Kürt kardeşlerimin, ailemin, en güzel ama FETÖ yüzünden en sıkıntılı yıllarımı geçirdiğim medeniyetler mozaiği Hatay şehrindeki her din ve mezhepteki kardeşlerimin, çukur/barikat dönemini unutmayan Yüce Türk Milleti’min, 15 Temmuz gecesi birlikte şahadete yürüdüğümüz silah arkadaşlarımın beni yalnız bırakmayacaklarına eminim.
Şahin’im! Hiçbir zaman güvercin olmadım. FETÖ çatısı altında başka PKK olmak üzere tüm şer odaklarının şahsıma karşı saldırıya geçeceğini biliyorum. Ben bu savaşta siyasetçi olarak Büyük Usta’nın yanında olmaya baş koydum.
Saygılarımla...
Hacı Murat Dinçer İstanbul 1.Bölge Ak Parti Milletvekili aday adayı

Desteklerinizi bekliyoruz.. şimdiden teşekkürler..

Bugün Hacı murat imzanı bekliyor!

Hacı murat Dinçer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «evinevan5@gmail.com: İstanbul 1 bölge ak parti milletvekili aday adayı hacı murat dinçer olsun». Hacı murat ve imza atan diğer 69 kişiye katıl.