Ev hanımlarına maaş

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Çalışan anneye her türlü destek sağlanıyor. Lakin 3-5 kuruş için evini terk etmeyerek, eşinin kazancına kanaat eden ve tüm vaktini çocuklarına ayıran anneye hiç bir destek yok. Yani kadına dolaylı olarak, "Yeter ki sen yuvanı terk et, biz sana her türlü desteği veririz. Çocuklarında aralıkta büyüsün bir şey olmaz" deniyor. Oysa ki, bir devlet için, hayırlı bir evlattan daha büyük bir zenginlik yoktur. Çalışan kadınların hakkıyla annelik yapamayacağını da, herkes bilir. Yani tek işi annelik olan kadına maaş bağlamak gerekirken, annelikten başka her işi yapan ve zaten geliri olan bir kadına destek vermek, bu vatana verilecek en büyük zarardır. Hem bu zarar nedeniyle, evlilik yaşı hızla artıyor, çocuk sayısı da azalıyor. Yani Avrupa'nın acınacak haline bizde düşüyoruz. Hem bilmiyorlar ki, iş hayatına dalan bir kadına ne kadar destek verirsen ver, kariyer endişesiyle en fazla 2 çocuk yapar, zaten ona da bakamaz. Yani annelik, Devlet eliyle ekonomi çarkında eziliyor. Bence bu konuda çok büyük bir hata yapılıyor. Yani tam zamanlı anneliğe destek verilmesi için kampanya başlatıyoruz. Sizde bir imza atarak destek verin.

Bugün Muhammed Emin imzanı bekliyor!

Muhammed Emin Karayel bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ev hanımlarına maaş ve sosyal güvence». Muhammed Emin ve imza atan diğer 149 kişiye katıl.