Etimesgutta Hayvanlar Açlıkla Mücadele Ediyor Sen de Bir El Uzat

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Hayvanseverlerin sokak canlarını beslerken en çok mücadele etmeye çalıştığı cümle “çöpten yer onlar “ ama şimdi koyulan çöp konteynırlarıyla zaten perişan olan hayvanların açlıkla mücadeleleri daha çetin bir hal aldı. Kapakları asla açık kalamayan ve manuel açılan bu dev konteynırlardan bir hayvanın istifade etmesi imkansızdır. Üstelik bu yeni konteynırlar boyutundan dolayı tüm kaldırımı kaplamakta engelli ve bebek arabalarının geçişini imkansız hale getirmektedir . Beldemizin hem insanlarına hem de hayvanlarına faydadan çok zarar sağlıyor. Hala dışına çöp koyulmaya devam ettiği için böyle estetikten uzak ve faydası yerine birçok zararı olan konteynırların kaldırılmasını istiyoruz. Hayvanların zaten yasaması neredeyse imkansız olan belediyemizde içerisinde şimdi daha da zorlaştı. Yetkililerin buna sessiz kalmaması için sesimizi duyurmamıza yardım edin. Etimesgut Belediyesi bu konteynırlara bir çözüm getirsin .

Bugün Hayvan Hakları imzanı bekliyor!

Hayvan Hakları bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Etimesgutta Hayvanlar Açlıkla Mücadele Ediyor Sen de Bir El Uzat». Hayvan Hakları ve imza atan diğer 178 kişiye katıl.