Give Bardhi company equity

Give Bardhi company equity

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!
Gjon Hajdari started this petition to eti and

Bardhi i don shume popkekat. Si dashamires aq i madh i ketij produkti dhe si perdorues i rregullt ai meriton nje follow ne rrjetin social Twitter si dhe 3% te aksioneve pl0x. Nese nuk e boni ket send Eti familjen npidh jau qi a moret vesh?

0 have signed. Let’s get to 100!
At 100 signatures, this petition is more likely to be featured in recommendations!