Eskifoça yolu üzerindeki Tanya Köpek Çiftliği Denetlensin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Merhaba ben toffie : Beni 22 gün önce melek gibi bir aile evlat edindi. Beni para verip aldıklarında çok üşümüş ve pis bir haldeydim. Henüz 7 günlüktüm ama beni 20 günlük diye sattılar. Birde ben anne karnında hasta olmuştum, bağırsaklarımda parazit vardı tıpkı diğer kardeşlerim gibi. Ben popomdan kan gelerek yeni annemin kucağında acı içinde öldüm ama lütfen benim sesim olur musunuz?

EskiFoça yolu üzerinde Tanya Köpek Çiftliği isimli bir kuruluş var. Fakat internet yorumlarınıda okuyabileceğiniz üzere bu işletmede bulunan hayvan dostlarımıza, gerekli sağlık hizmeti verilmemektedir ve bu bakıma muhtaç dostlarımızın üzerinden haksız kazanç elde edilmektedir. Kadın 7 günlük yavruları , 2.5 haftalık diye anne sütünden ayırarak satmakta ve bu alınan yavrular anne karnında kaptıkları bağırsak parazitleri nedeni ile 2 hafta içinde ölmektedir.  Toplu hareket edilmediği takdirde bir sonuca ulaşılamayacağını beyan eder, sizlerden destek talep ederim.

Bugün Evrim imzanı bekliyor!

Evrim Ay bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eskifoça yolu üzerindeki Tanya Köpek Çiftliği Denetlensin». Evrim ve imza atan diğer 809 kişiye katıl.