ESKİ "SİLİFKE DEVLET HASTANESİ ARAZİSİ" PARK OLSUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

ESKİ DEVLET HASTANESİ ARAZİSİNİN PARK OLMASINI İSTİYORUZ #eskihastaneparkolsun

Silifke şehir merkezinde bulunan ve ilçemizin en yoğun nüfusa sahip iki mahallesi olan Gazi ve Göksu Mahallelerinde, 2017 verilerine göre 26.000 kişi yaşamaktadır. Mevzuata göre, bu nüfusun yaşadığı alanda 260.000 m2 yeşil alan olması gerekirken, yaklaşık 120.000 m2 yeşil alan bulunmaktadır. Yeşil alan eksikliği, bu iki mahallenin neredeyse temel sorunu haline gelmiştir.

Bu yüksek nüfuslu, yoğun yapılaşmış ve yetersiz yeşil alana sahip bölgenin tam ortasında, yaklaşık 12.000 m2 alana sahip ESKİ DEVLET HASTANESİ ARAZİSİ bulunmaktadır.

Bu alanın, geliştirilerek yeşil alan olarak korunması, Silifke’nin nefes alması için önemli bir fırsat olarak önümüzde durmaktadır.

Mimarlar Odası Silifke Temsilciliği’nin, Change.org üzerinden başlatmış olduğu imza kampanyası ile yetkililerden Gazi Mahallesinde bulunan ESKİ DEVLET HASTANESİ ARAZİSİNİN imar planlarımızda YEŞİL ALAN olarak tanımlanmasını ve PARK olarak düzenlenmesini talep ediyorum.

Bugün T.M.M.O.B. MİMARLAR ODASI SİLİFKE TEMSİLCİLİĞİ imzanı bekliyor!

T.M.M.O.B. MİMARLAR ODASI SİLİFKE TEMSİLCİLİĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESKİ "SİLİFKE DEVLET HASTANESİ ARAZİSİ" PARK OLSUN». T.M.M.O.B. MİMARLAR ODASI SİLİFKE TEMSİLCİLİĞİ ve imza atan diğer 336 kişiye katıl.