Kampanya Kapatıldı

Eski Lara Caddesi hafta sonu araç trafiğine kapatılsın

Bu kampanya 64 destekçi ulaştı

İnsanların hafta sonlarında aileleri ile rahatça yürüyüşlerini yapabilmesi, koşu - hızlı yürüyüş yapanlar, bisiklete sporuna gönül verenlerin geniş alana sahip olabilmesi için hafta sonları Eski Lara Caddesinin araç - motosiklet trafiğine kapatılmasını istiyorum.

Mevcut hali ile yaya - koşu ve bisikletçiler için hizmet veren tek taraflı kaldırım yeterli gelmemektedir. Araba ve motosiklet kullanan araç sayısı da bu yol için çok fazla gelmekte ve mevcut kasisler hız limitini aşan sürücüler için yeterli olmamaktadır. Yayaların yürüdüğü kaldırım hızlı giden araç trafiğine çok yakındır. Yol ile kaldırım arasında bariyer yoktur.

Antalya Büyük Şehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel ve Muratpaşa Belediye Başkanı Sayın Ümit Uysal aile, sağlıklı yaşam ve spor konusunda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz. Her iki değerli liderimizden bu konuda bizlere yardımcı olabilecek altyapıyı yaratmalarını tüm samimiyetimizle istiyoruz.

Bu sebeple tekrar yinelemek istiyorum, Antalya - Muratpaşa - Eski Lara Caddesi hafta sonları araç trafiğine kapatılsın.

Bugün N imzanı bekliyor!

N A bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eski Lara Caddesi hafta sonu araç trafiğine kapatılsın - Bilgi : Menderes Türel Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı». N ve imza atan diğer 63 kişiye katıl.