ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AMERİKAN FUTBOL TAKIMI EKİPMAN İSTİYOR

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Fikir olarak yaklaşık 1.5 sene önce fiili olarak da 12 Mart 2017'de temelleri atılan Esogü Silverbacks korumalı futbol (amerikan futbolu) takımıyız. Bu süre zarfında takım 2 seçme yapmış bu seçmelere 500'e yakın öğrenci katılmış olup 150-200 kişi civarında farklı kişiyle çalıştık. 3. seçmemizi yapma hazırlığındayız fakat gerekli desteği okuldan bulamadık. Gerek ekipman gerek spor salonu olarak hiçbir şekilde okul yönetimi tarafından bir yardım görmedik. Bugüne kadar yaptığımız tüm idmanları aldığımız malzemeleri kendi cebimizden harçlıklarımızdan karşıladık. Okulun halısahalarına kimsenin gitmediği saatlerde haftasonları sabahtan gidiyoruz, okulun spor salonu ücretini kendimiz ödüyoruz. Bizim isteğimiz okulumuzun bize destek olması. Siz de bu kampanyayı imzalayarak bizim sesimizi duyurmamıza yardım ederseniz çok seviniriz.

Bugün ESOGU Silverbacks imzanı bekliyor!

ESOGU Silverbacks bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ AMERİKAN FUTBOL TAKIMI EKİPMAN İSTİYOR». ESOGU Silverbacks ve imza atan diğer 665 kişiye katıl.