ESKİŞEHİR'E SAHİP ÇIKIN KANSER OLMASIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Eşsiz kültürüyle, insanlarıyla, milli şuuruyla ve doğasıyla öne çıkan Eskişehir'e yapılması amaçlanan termik santral Eskişehir için cinayet niteliği taşımaktadır!

Türkiye'nin en verimli buğday üretim yerlerinden biri olan, birinci derece tarım arazisi ve tarımsal sit alanı Alpu ovasına dikilmesi planlanan Termik Santral, yılda milyonlarca ton kömür külü atığı üretmekle birlikte çevredeki tarım, hayvancılık ve sosyal yaşantıyı doğrudan olumsuz etkileyerek Eskişehir halkını kanserle tehdit edecek. Zehirli atıksuyun deşarj edilebileceği bir yer bulunmadığından Eskişehir'in simgesi haline gelmiş olan, gondollarıyla ünlü Porsuk çayı değil gezilecek, önünde bile geçilmeyecek duruma gelecek!

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan duyarlı herkes bu kampanyayı imzalamalı, sesimizi gerekli yerlere daha da önemli tüm ülkeye duyurmak zorundayız!

Bugün Göktürk imzanı bekliyor!

Göktürk Damar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ESKİŞEHİR'E SAHİP ÇIKIN KANSER OLMASIN». Göktürk ve imza atan diğer 1.574 kişiye katıl.