Kampanya Kapatıldı

Eskişehir'e Erkan Zengin'in Heykeli Dikilsin!

Bu kampanya 739 destekçiye ulaştı

Diriliş sezonunda genç oyuncuların maaşlarını ödeyen, kendi kulübünden loca satın alan, çok daha iyi kulüplerde oynama imkanı varken "Benim milli takımım Eskişehirspor" diyerek Eskişehir'i seçen, parasını alamayan futbolcuları motive ederek oynatan Eskişehirspor futbolcusu Erkan Zengin, tüm Eskişehirspor taraftarının ve Eskişehir halkının takdirini toplamıştır. Geçtiğimiz günlerde Espark Avm önündeki "Altın Ayaklar" yoluna eklenmek üzere eski kaleci Boffin'in ayak izin alınmıştı. Transfer döneminde yaşanan gelişmelerden sonra Eskişehirspor taraftarı "Boffin'in ayak izi yapılıyorsa Erkan'ın heykeli dikilmelidir" fikrini paylaşmakta. Eskişehir'deki belediyeler buna kulak vermeli ve bu şehir için birçok fedakarlık yapan Erkan Zengin'in heykeli dikilmelidir.

Bugün Furkan imzanı bekliyor!

Furkan Girgin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eskişehir'e Erkan Zengin'in Heykeli Dikilsin!». Furkan ve imza atan diğer 738 kişiye katıl.