Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 2.077 destekçiye ulaştı

30 Nisan Pazar günü sabah 6.30 sıralarında Eskişehir Porsuk bulvarı yolu üzerinde Zübeyde Hanım Hastanesi yanında alkollü ve şehir içi hız limitlerine uymayan sürücü S.Ö, bisikleti ile Porsuk Bulvarı üzerinde ilerleyen Burhan Günnar’a çarpmıştı.12 gün boyunca yoğun bakımda yaşam savaşı veren Burhan Günnar Yaşam mücadelesini kaybetti ve 11 Mayıs da Hayata Gözlerini Yumdu.

Trafik canavarı hala serbest. Burhan Günnar’ın Acılı eşi Mürüvvet Günnar ve kızı Merve Günnar bir an önce adaletin yerini bulmasını, alkollü ve şehir içi hız limitlerine uymayan ve vurduktan sonra kaçan, adli makamlarca serbest bırakılan katilin bir an önce tutuklanmasını istemektedir. Aile adaletin bir an önce tecelli etmesini katlanan acılarının dinmesi için Güvenlik gerekçesiyle ismi Açıklanmayan S.Ö isminde ki katilin bir an önce gerekli işlemlerinin yapılmasını istemektedir.

Bisikleti ile ekmek parası için sabahın o saatinde işine giden merhum BURHAN GÜNNAR için ADALET İSTİYORUZ.

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan biçici bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Eskişehir’de BURHAN GÜNNAR’a vuran sarhoş trafik canavarı hala serbest. ADALET İSTİYORUZ.». hakan ve imza atan diğer 2.076 kişiye katıl.